ΣΑΦΡΑΝ

Οι ύπεροι σαφράν που επιλέγονται από την ARŌMΣ είναι φτιαγμένοι από άνθη κρόκου Κοζάνης, που θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Αυτό το σπάνιο και εφήμερο άνθος αναπτύσσεται στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι ύπεροι συλλέγονται προσεχτικά με το χέρι επειδή είναι πολύ εύθραυστοι. Η ξήρανση του ύπερου απαιτεί μία ιδιαίτερη τεχνική για να διατηρήσει το φανταχτερό κόκκινο χρώμα του. Η ARŌMΣ παρουσιάζει την απεριόριστη φινέτσα του Κρόκου Κοζάνης, φυσικού και βιολογικού.

ΜΕΛΙ

Αυτό το ελιξίριο είναι θεμελιώδες στοιχείο της ελληνικής γαστρονομίας. Από την Αρχαιότητα, πολύ πριν από το ελαιόλαδο , το μέλι εκτιμάται για την θρεπτική του αξία καθώς και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες που του αποδίδει ο Ιπποκράτης.

Το Μέλι που επιλέγεται από την ARŌMΣ προέρχεται από βιοτεχνικές παραγωγές που αναπτύσσονται με το ρυθμό της φύσης. Ως εκ τούτου, η υφή και η απόχρωση ποικίλλουν από τη μια καλλιέργεια στην άλλη. Προσφέρουμε ένα προϊόν προικισμένο με εξαιρετική φινέτσα.

Η αριστεία και ο αρωματικός πλούτος του πολύτιμου νέκταρ που επιλέγεται από την ARŌMΣ είναι σταθερά από την μία καλλιέργεια στην άλλη.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

SAUGE en branche

La Sauge sélectionnée par ARŌ pousse sur les versants des montagnes de la Terre d’Arcadie. La sauge d’
ARŌ est reconnaissable à ses feuilles en trèfles et s’apprécie aussi bien en aromate qu’en infusion.

ΚΕΛΥΦΩΤΟΙ
ΚΑΡΠΟΙ
ΚΑΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΚΑΡΥΔΙΑ

Από την Πελοπόννησο μέχρι την κεντρική Ελλάδα, από τη Θεσσαλία μέχρι την Θράκη και από την Αττική έως την Ήπειρο, χωρίς να ξεχνάμε τα νησιά των πέντε θαλασσών, τα ελληνικά εδάφη είναι γεμάτα από γενναιόδωρα φυτά και δέντρα που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μια όμορφη ποικιλία ξηρών και κουφωτών καρπών. Η επιλογή ARŌMΣ αυτών των πολύτιμων καρπών με τα φθινοπωρινά χρώματα είναι γεμάτη λαμπρές γεύσεις και ευεργετήματα…

ΟΣΠΡΙΑ

ΟΣΠΡΙΑ

ΦΑΣΟΛΙΑ, ΚΟΥΚΙΑ, ΚΑΡΥΔΑ

Ο ελληνικός ήλιος και οι φορτωμένοι με αλμυρές δροσοσταλίδες άνεμοι, δίνουν εξαίσιο άρωμα και γεύσεις στα όσπρια που επιλέγει η ARŌMΣ. Οι πολλαπλές ιδιότητες αυτών των αποξηραμένων κηπευτικών αποτελούν έναν βασικό σύμμαχο υγείας. Επιπλέον, τα όσπρια μπορούν να ικανοποιήσουν όλους τους τύπους μαγειρικής νοοτροπίας.